Kantoor Marnixstraat

Missie & Visie

Prosperity investeert, ontwikkelt en beheert ruim 25 jaar vastgoed in Nederland en Spanje. Prosperity kenmerkt zich als een creatieve, conceptuele ontwikkelaar en richt zich op het creëren van een beleving. In Nederland is Prosperity voornamelijk werkzaam in de Randstad. Als onafhankelijke partij met inhoudelijke gedrevenheid en kennis stelt Prosperity zich bij elk project de taak om de kracht van de ontwikkeling zichtbaar te maken, door te werken met een doordacht strategisch concept dat door alle lagen van het proces leidend is. Stenen stapelen is eenvoudig, maar daarbij de juiste beleving creëren is de uitdaging.

Portefeuille

De exploitatie en ontwikkelingsportefeuille laat alle typen en schaalniveaus van ontwikkeling en realisatie zien, van transformatie tot nieuwbouw. Daarbinnen ligt een accent op residentieel en commercieel vastgoed in een binnenstedelijke context. Het betreft woningen, kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Bij voorkeur wordt gezocht naar een combinatie van segmenten met een aanvullend programma en basisvoorzieningen uit de overtuiging dat een goede mix de waarde van een project versterkt.

Simonsz

Vitae Villas

Expertise

Prosperity is gespecialiseerd in complexe projecten waaraan wettelijk, financieel en ruimtelijk hoge eisen worden gesteld. Er wordt geïnvesteerd op eigen kracht en voornamelijk voor eigen portefeuille en beheer. De projecten karakteriseren zich door een intensieve samenwerking tussen verschillende partijen: gemeenten, collega-ontwikkelaars, architecten, stedenbouwkundig ontwerpers, bewoners en andere belanghebbenden. Een langdurige relatie staat centraal en resulteert in succes op korte termijn – en vooral waardering, betrokkenheid en dierbaarheid op langere termijn.

Prosperity bestaat uit een ervaren team van specialisten en partners in concept, ontwerp, ontwikkeling en bouw. Voor ieder project kunnen de juiste op maat gesneden kennis en vaardigheden worden ingezet. Niet als doel op zich maar als middel om te komen tot een optimaal eindresultaat waarbij de gewenste beleving voelbaar is.